Welkom op de bestelpagina!

Nu La Belle Excuse gesloten is, is bijna de hele menukaart, inclusief de hapjes, hartige taarten, kaas/charcuterieplateaus en het menu de la semaine (weekmenu), te bestellen voor thuis. Afhalen kan van 16.30 – 20.00 u bij La Belle Excuse.

Bekijk ons afhaalmenu en bestel door te mailen naar info@labelleexcuse.nl, te bellen naar 024-3442007 of door direct langs te komen. Het menu de la semaine (weekmenu) staat in het afhaalmenu en wordt wekelijks via het bord voor La Belle Excuse en op Facebook en Instagram bekend gemaakt. De gerechten van het menu zijn ook apart te bestellen.

Via Le Comptoir Français zijn ook onze wijnen voor thuis te bestellen. Bekijk onze wijnkaart en bestel door te mailen naar info@lecomptoirfrancais.nl, te bellen naar 024-3442007 of door direct langs te komen bij La Belle Excuse.

Ook onze hele zoete en hartige taarten, Savoyaardse kaasfondue, Raclette, kaas en charcuterieplateaus, cadeaupakketten en kazen per stuk zijn nog steeds via Le Comptoir Français te bestellen. Bekijk ons assortiment in de cateringlijst en bestel door te mailen naar info@lecomptoirfrancais.nl, te bellen naar 024-3442007 of door direct langs te komen bij La Belle Excuse.

Moment van bestellen

Voor het afhaalmenu van La Belle Excuse, de wijnen en kazen van Le Comptoir Français geldt dat je deze direct ter plekke kunt bestellen. Je kunt ook van tevoren je bestelling telefonisch doorgeven of even mailen.

De zoete & hartige taarten en cadeaupakketten die in de tarievenlijst van Le Comptoir Français staan, dien je minimaal 24 uur voor levering of afhalen te bestellen.

Betaling

Als je kiest voor bestelling afhalen bij La Belle Excuse, dan kun je ter plekke je bestelling per pin of kontant betalen. 

Als je kiest voor bestelling laten leveren, dan sturen we je een betaalverzoek en vragen we je om de betaling voor de levering van de bestelling te voldoen.

Levering

We leveren vanaf een aankoopbedrag van € 30,00 op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9.00u en 14.00u in Nijmegen en binnen een straal van 15 km. 

Leverkosten zijn als volgt :

  • Nijmegen + straal < 10 km: € 5,00
  • Nijmegen + straal < 15 km: € 7,50
  • Gratis levering vanaf een aankoopbedrag van € 100,00

Heb je (n)iets te vieren en wil je liever persoonlijk de mogelijkheden met ons doorspreken, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.