BONJOUR!

Wegens omstandigheden zijn wij op woensdag 18 mei gesloten. We zijn deze week open van donderdag 19 mei t/m zon 22 mei en daarna weer gewoon van woe t/m zondag.

Sinds begin mei serveren we onze nieuwe menukaart met een zomers tintje.  Soyez le bienvenue, reserveer direct!

NIEUW: High wine/ wijnproeverij tussen 15.30 – 18.00 uur en vanaf 20.00 uur. Reserveer min. 24 uur van tevoren.

VACATURES: met spoed zoeken wij hulp voor in de bediening en de keuken.

Afhalen blijft “une belle excuse”, van woe t/m zon 16.00 – 18.30 uur. Plaats je bestelling via onze bestelpagina. Graag min. 24 uur van tevoren bestellen. Toch bestellen voor dezelfde avond? Bel ons even. Wij bieden geen bezorgservice meer.

 

“Er is altijd een mooi excuus om alleen, met vrienden of familie een bijzonder moment te beleven, de tijd te nemen, te genieten van een hapje en een drankje, en van dat laatste glaasje.”

Bonjour et bienvenue !

Welkom, dat ben je zeker in La Belle Excuse: Franse wijnbar en bistrot in Nijmegen – Oost. Fransman Sébastien en zijn vrouw Janneke laten je graag kennismaken met een breed aanbod Franse wijnen, authentieke streekproducten en smakelijke gerechten uit de Franse keuken.

Naast onze kaas- en charcuterie plateaus en warme en koude hapjes voor bij de borrel of voor later op de avond, kun je bij ons ook genieten van verschillende hartige taarten, salades, warme Franse specialiteiten en een wisselend weekmenu als late lunch of diner.

Ben je niet zo’n wijnliefhebber? Pas de problème! In La Belle Excuse heb je ook ruim de keuze uit (Franse) frisdranken en vruchtensappen, bieren en speciaalbieren op de tap en op fles, huisgemaakte (alcoholvrije) cocktails, verschillende rums, whisky’s en andere likeuren.

Bekijk onze menukaart en reserveer direct een tafeltje binnen of op één van onze gezellige terrassen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook.

A très bientôt!

(N)iets te vieren ?

Een borrel of een feestje bij La Belle Excuse vieren? Gezellig! Laat het ons weten en we bespreken samen de mogelijkheden.

Thuis (n)iets te vieren?

Bestel onze Franse zoete en hartige taarten, wijnen, kaas- en charcuterieplateaus, kazen per stuk, quiches, huisgemaakte hapjes en kaasfondue voor thuis bij Le Comptoir Français. Bekijk het assortiment en bestel direct via onze bestelpagina.