Vanaf nu: terrassen weer open op woensdag en donderdag van 15.00 – 18.00 uur en vrijdag t/m zondag 12.00 – 18.00 uur.

Afhalen en laten bezorgen blijven ook een mooi excuus! Wij zijn geopend voor afhaal van woensdag t/m zondag van 16.00 – 20.00 uur; laten bezorgen in Nijmegen kan alleen nog tussen 18.30 – 19.15 uur. Bekijk het afhaalmenu en meer  en bestel direct via onze bestelpagina of bel 024 344 2007.

 

“Er is altijd een mooi excuus om alleen, met vrienden of familie een bijzonder moment te beleven, de tijd te nemen, te genieten van een hapje en een drankje, en van dat laatste glaasje.”

Bonjour et bienvenue !

Welkom, dat ben je zeker in La Belle Excuse: Franse bistrot en wijnbar in Nijmegen – Oost. De Franse eigenaar Sébastien laat je graag kennismaken met Franse wijnen, kazen, worsten, authentieke streekproducten en smakelijke gerechten uit de Franse keuken. Naast verschillende kaas en vlees planken, warme en koude hapjes (tapas), salades en typische Franse desserts staat er ook een plat du jour, soupe du jour en dessert du jour op het menu.

Ben je niet zo’n wijnliefhebber? Pas de problème! In La Belle Excuse heb je ook ruim de keuze uit bieren en speciaalbieren op de tap en op fles, huisgemaakte cocktails, verschillende rums, whisky’s en andere likeuren. Bekijk onze menukaart en reserveer direct een tafeltje binnen of op één van onze gezellige terrassen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook.

 

A très bientôt!

(N)iets te vieren ?

Bestel onze Franse zoete en hartige taarten, wijnen, kaas- en charcuterieplateaus, kazen per stuk, quiches, huisgemaakte hapjes en kaasfondue voor thuis bij Le Comptoir Français. Bekijk het assortiment en bestel direct via onze bestelpagina.