BONJOUR ET (RE)BIENVENUE!

Op dit moment serveren we onze NIEUWE MENUKAART boordevol Franse, winterse specialiteiten. Bekijk onze menukaart en reserveer direct!

 

KERST: vier op 24 en 26 dec Kerst bij La Belle Excuse. Wij serveren een Kerstmenu 3-gangen en 4-gangen. Of maak je Kerst compleet door ons Kerstmenu en verschillende, taarten, fondue, hapjes, kazen af te halen. Bekijk ons afhaal-aanbod op de bestelpagina.

FRANSE HIGH WINE/ WIJNPROEVERIJ: tussen 16.00 – 18.30 uur en vanaf 20.30 uur. Reserveer min. 24 uur van tevoren.

VACATURES: wij zoeken hulp voor in de bediening en de keuken.

(N)iets te vieren? Afhalen blijft “une belle excuse”, van woe t/m zon 16.00 – 18.30 uur. Plaats je bestelling via onze bestelpagina. Graag min. 24 uur van tevoren bestellen. Wij bieden geen bezorgservice.

 

“Er is altijd een mooi excuus om alleen, met vrienden of familie een bijzonder moment te beleven, de tijd te nemen, te genieten van een hapje en een drankje, en van dat laatste glaasje.”

Bonjour et bienvenue !

Welkom, dat ben je zeker in La Belle Excuse: Franse wijnbar en bistrot in Nijmegen – Oost. Fransman Sébastien en zijn vrouw Janneke laten je graag kennismaken met een breed aanbod Franse wijnen, authentieke streekproducten en smakelijke gerechten uit de Franse keuken.

Naast onze kaas- en charcuterie plateaus en warme en koude hapjes voor bij de borrel of voor later op de avond, kun je bij ons ook genieten van verschillende hartige taarten, salades, warme Franse specialiteiten en een wisselend weekmenu als late lunch of diner.

Ben je niet zo’n wijnliefhebber? Pas de problème! In La Belle Excuse heb je ook ruim de keuze uit (Franse) frisdranken en vruchtensappen, bieren en speciaalbieren op de tap en op fles, huisgemaakte (alcoholvrije) cocktails, verschillende rums, whisky’s en andere likeuren.

Bekijk onze menukaart en reserveer direct een tafeltje binnen of op één van onze gezellige terrassen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook.

A très bientôt!

(N)iets te vieren ?

Een borrel of een feestje bij La Belle Excuse vieren? Gezellig! Laat het ons weten en we bespreken samen de mogelijkheden.

Thuis (n)iets te vieren?

Bestel onze Franse zoete en hartige taarten, plateaus, kazen per stuk, quiches, huisgemaakte hapjes en kaasfondue voor thuis. Bekijk het assortiment en bestel direct via onze bestelpagina.