Vanaf nu afhalen: ook een mooi excuus! Bekijk ons afhaalmenu, de wijnkaart en onze cateringkaart. Meer informatie over bestellen vind je op onze bestelpagina.

 

“Er is altijd een mooi excuus om alleen, met vrienden of familie een bijzonder moment te beleven, de tijd te nemen, te genieten van een hapje en een drankje, en van dat laatste glaasje.”

Bonjour et bienvenue !

Welkom, dat ben je zeker in La Belle Excuse: Franse bistrot en wijnbar in Nijmegen – Oost. De Franse eigenaar Sébastien laat je graag kennismaken met Franse wijnen, kazen, worsten, authentieke streekproducten en smakelijke gerechten uit de Franse keuken. Naast verschillende kaas en vlees planken, warme en koude hapjes (tapas), salades en typische Franse desserts staat er ook een plat du jour, soupe du jour en dessert du jour op het menu.

Ben je niet zo’n wijnliefhebber? Pas de problème. In La Belle Excuse heb je ook ruim de keuze uit bieren en speciaalbieren op de tap en op fles, huisgemaakte cocktails, verschillende rums, whisky’s en andere likeuren. Bekijk onze menukaart en reserveer direct een tafeltje binnen of op één van onze gezellige terrassen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook.

(N)iets te vieren ?

Bestel onze zoete taarten, wijnen, kaasplateaus, quiches, huisgemaakte hapjes voor thuis bij Le Comptoir Français. Bekijk ons assortiment en de actuele prijzen in de tarievenlijst. Mail je bestelling naar info@lecomptoirfrancais.nl en geef hierbij aan of je de voorkeur hebt voor levering of afhaal bij La Belle Excuse. Bekijk aanvullende informatie over levering en betaling op de pagina Bestellen.